Itachi sau Sasuke?Pe cine alegeti?
Itachi s-a sacrificat pentru Sasuke de la inceput. Nu a avut puterea necesara pentru a-l ucide la fel ca pe ceilalti membri ai familiei asa ca si-a parasit satul, fiind constient de faptul ca fratele sau mai mic il va detesta pentru actiunile sale si va cauta razbunare. Iar calauzit de aceste sentimente negative, spera ca Sasuke sa devina puternic, ceea ce s-a si intamplat.
In momentul cand trebuiau sa se infrunte in lupta, Itachi practic s-a sacrificat pt Sasuke, transplantandu-i Mangekyo Sharingan.
Personal m-a impresionat foarte mult sfarsitul luptei dintre cei doi, mi se pare unul dintre cele mai emotionante episoade din tot anime-ul.
Imi place foarte mult Itachi, I admire his behaviour and he's one of my favourite characters. Beside this, I think he's the hottest guy in Naruto Shippuuden.
On the other hand, Sasukem-a dezamagit profund. A pus razbunarea mai presus de orice, si nu s-a gandit la consecinte. Probabil ca as fi facut la fel,avand in vedere trecutul lui si cat a suferit dar nu cred ca as ajunge chiar la aceasi concluzie,si-a dezamagit prieteni si i-a raniit fara sa se gandeasca.
Desigur.. nu cred ca Itachi este mai sfant,dar nu pot sa tresc peste faptele lui Sasuke,sincer m-a dezamagit profund!