sSoph Academy Student
Mesaje : 13 Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Blaj
| Subiect: Personaj preferat...feminin&masculin Vin Dec 03, 2010 6:15 am | |
| Cred ca fiecare are un personaj preferat.Deabia astept sa va citesc opinile.
Personaj masculin Dintre baiieti ar fi Naruto>>Deoarece personalitatea lui intodeauna m-a atras.Imi place taria lui de caracter si faptul ca nu renunta niciodata.Merita toate aprecierile mele.Fiecare efort depus de-a lungul vietii lui de ninja m-a impresionat profund. Personaj feminin Hnata....Dintre toate personajele ea mi s-a parut ceea mai interesanta.nu stiu.. poate imi place cai uneori ma aseaman cu ea.In plus desi nu este atat de puternica,eforturile ei nu au trecut neobservate.
| |
|
kaiko kimy-chan Jonin
Mesaje : 132 Reputatie : 6 Data de inscriere : 20/01/2011 Varsta : 27 Localizare : Daca iti spun, v-a trebui sa te omor.
| Subiect: Re: Personaj preferat...feminin&masculin Mar Mai 10, 2011 8:09 am | |
| Baiteti: Naruto. Imi place deoarece, desi cand era mic era singur, pe parcurs si-a facut prieteni si nu s-a dat batut Fete: Hinata. Imi place de ea, deoarece e cam ca mine. Timida, draguta, si toata lumea spune ca nu este puternica, insa putin cate putin, a invatat jutsul medical. | |
|
Dsk Academy Student
Mesaje : 18 Reputatie : 1 Data de inscriere : 31/01/2011 Varsta : 31 Localizare : Marte
| Subiect: Re: Personaj preferat...feminin&masculin Sam Iun 11, 2011 8:51 am | |
| Baieti: Nu ma pot hotara doar la unul...imi place Sasuke fizic, Naruto caracater si Garra cum gandeste! Astia trei sunt cei care mi-ar placea sa existe in viata reala. Fete: Hinata imi place ca comportament, fiind linistita ea il cucereste mai usor pe Naruto,avand un farmec aparte.Dar si Temari pentru personalitate si sarm.
Scz ca nu ma pot hotara la una! Pwp! Bye! | |
|
Seяяeηα Academy Student
Mesaje : 11 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/08/2011 Varsta : 26 Localizare : Tg. mures
| Subiect: Re: Personaj preferat...feminin&masculin Joi Aug 04, 2011 7:50 am | |
| Masculin = Naruto . De ce ? Pr si simplu e una si aceeasi persoana cu mine . Semana leit , caracter , infatsare nici gand . :D Feminin : Kushina Uzumaki . De ce ? Aceasi treaba cu Naruto :D | |
|
Diavola Genin
| Subiect: Re: Personaj preferat...feminin&masculin Lun Feb 20, 2012 5:56 am | |
| Masculin: Naruto.. nu stiu imi placea asa de el.. e tont, amuzant, dar totusi un prieten foarte bun. Feminin: Sakura.. nu stiu a aratat de multe ori ca vrea sa faca ceva.. nu numai sa le stea in cale prietenilor ei.. Mai este si Hinata.. a fost in stare sa se arunce in fata temutului Pain.. | |
|
AnaMaria-chan Academy Student
Mesaje : 2 Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/04/2013 Varsta : 33 Localizare : Caracal
| Subiect: Re: Personaj preferat...feminin&masculin Joi Apr 04, 2013 2:03 am | |
| pai ia sa vad Personajul masculin preferat ar fii Deidara: Iubesc totul la el imi place parul sau, e asa calm cateodata si poate fii si rau, iubesc modul lui de a spune Katsu (sau cum se scrie :)) ) Personajul feminin preferat este Hinata: Imi place de ea deoarece este foarte timida si intr-un fel seamana cu mine Daca ar fii sa ma marit cu cineva acela ar fii Deidara Have fun | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personaj preferat...feminin&masculin | |
| |
|