Denissu-chan Chiunin
| Subiect: Topicul concurentilor Lun Iul 19, 2010 12:44 am | |
| Aici va postati simpaticilor semnaturile si avatarele pentru concurs, consecutiv. Ca sa nu ne incurcam va scrieti la inceput numele participantului ( al vostru) alaturi de semnatura si avatar si dupa ce ati terminat de postat acestea sa puneti dupa voi puncte de suspensie de la un rand la altul asa:
"............................................................................................................."
Sper ca ati inteles. ^_^ | |
|
KiDdA Chiunin
Mesaje : 116 Reputatie : 6 Data de inscriere : 26/01/2010 Varsta : 29 Localizare : ....
| Subiect: Re: Topicul concurentilor Lun Iul 19, 2010 1:07 am | |
| KiDdA Semnatura [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Avataru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..................................................................................................................................... | |
|
Kazukitoka Ninja-Hunter
Mesaje : 216 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Prin Bucuresti
| Subiect: Re: Topicul concurentilor Lun Iul 19, 2010 1:16 am | |
| Kazukitoka(Kit-sama) Avatarul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Semnatura C:\Documents and Settings\AlinaMarius\My Documents\My Pictures\pentru concurs.jpg | |
|
Plastic Happiness Academy Student
| Subiect: Re: Topicul concurentilor Lun Iul 19, 2010 1:24 am | |
| Plastic Happiness.
[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Semnatura:
[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
.................................................................................................................................. | |
|
yumyum.cherry^^v Airbender
Mesaje : 447 Reputatie : 2 Data de inscriere : 09/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Land of Death, Land of Cookies and Land of Happiness(sometimes I'm there)
| Subiect: Re: Topicul concurentilor Lun Iul 19, 2010 3:02 am | |
| MoonLight
avatar: [Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Semnatura: [Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine] A glittering meteor, ROULETTE of wishes, The MAGIC of temptation only god knows, Infatuated by the brilliance Mental games The FLAVOR entangles you, takes your breath away, A LOVER who drives you crazy with a wink, The MOOD you're getting into is a TRAP .................................................................................................................................... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Topicul concurentilor | |
| |
|